Lash Lift

Lash Lift -ripsien kestotaivutus on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus menetelmä, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä.

Lash Lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Kestotaivutus on myös hellävaraisempi, kuin kotona käytettävä mekaaninen ripsientaivuttaja.

Hoidossa tehdään kestotaivutus, ripsiä paksuntava käsittely ja kestovärjäys, joka täydennetään kiiltokäsittelyllä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan hoidossa tehtävässä kestotaivutuksessta ripset taivutetaan (”liftataan”) ylöspäin, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Lisäksi käsittelyssä tehdään halutessasi ripsien kestovärjäys sekä ripsien tehohoito Lamination Superbooster. Osioita voidaan myös jättää pois, täysin omien toiveidesi mukaan.

Lash Lift–kestotaivutuksen Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

Lopullinen kesto on  kuitenkin aina yksilöllinen.

Kestotaivutukseen kuuluu myös ripsien kestovärjäys sekä ripsiä hoitava ja ravitseva Lamination SuperBooster. Tämä takaa sinulle käsittelystä huolimatta todella hyväkuntoiset ripset.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella seuraavan 24h aikana. Lisäksi ensimmäisen vuorokauden aikana tulee välttää ripsiin koskemista/ripsien hankaamista, koska taivutuksen muoto voi muuttua ja pahimmassa tapauksessa suoristua kokonaan.

Vältäthän myös kuumuutta (esim. sauna ja föönaus) ensimmäisten vuorokauden aikana.

Lash Liftin kanssa voit käyttää vuorokauden kuluttua normaalisti suosikki meikki- ja puhdistustuotteitasi.