Sokerointi

ALEXANDRIA PROFESSIONAL® VARTALOSOKEROINTI

Alexandria Professional sokeritahnat valittiin vuonna 2016  DERMASCOPE kauneudenhoitoalan ammattilaislehden lukijaäänestyksessä USA:ssa parhaaksi sokeritahnaksi. Alexandria Professional voitti tämän äänestyksen jo toisena vuonna peräkkäin.

Alexandria Professional sokerointituotteilla sokeroivat vain valtuutetut Alexandria Professional sokeroijat.

TEHOKAS JA HELLÄVARAINEN KARVANPOISTOMENETELMÄ, JOKA SAMALLA KUORII IHON SILKINPEHMEÄKSI

Sokeroinnilla saadaan karvojen poiston lisäksi kuorittua ihosta kuollut ihosolukko. Näin ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen.
Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille asiakkaistamme myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet sekä kemikaalit.

Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppoa ja vaivatonta hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on huomattavasti mielekkäämpää sivellä karvattomalle iholle. Jopa tatuoinnit löytävät uuden loistonsa, sillä kun niiden päältä poistetaan kuollut ihosolukko ne kirkastuvat huomattavasti.

Yleisimpiä alueita joita liikkeessämme sokeroidaan ovat: sääret, reidet, kainalot, bikiniraja, genitaalialue (brassi), selkä, rinta sekä käsivarret.

Ylhäällä lueteltujen alueiden lisäksi on kulmakarvojen sokerointi yksi suosituimmista palveluista. Kulmien muotoilu sokerilla ei satu. Lisäksi sokerilla saadaan poistettua kulmakarvojen ympäriltä ja välistä hento karvoitus, jota ei tulisi pinseteillä poistaneeksi.

Lisäksi sokeroinnilla saadaan todella siisti lopputulos muun muassa seuraaville alueille:

Hiusraja niskassa: Niska pysyy siistinä lähes koko hiustenleikkausvälin.
Hiusraja otsassa: Saadaan kaunis hiusraja ja poistettua mahdolliset häiritsevät karvat.
Näkyvät nenäkarvat: Sokeroidaan kivuttomasti.
Kasvoissa olevat hennot karvat: Monien mielestä niiden poistamisen jälkeen saa tehtyä täydellisen meikin.
Korvakarvat ja korvalehtet: Eroon häiritsevistä korvakarvoista ja korvalehdille tehokas kuorinta.

Lisäksi mm. sormet, kämmenselkä, jalkaterät, varpaat. Lähes alue, kuin alue on mahdollista sokeroida.

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista.

Alexandrian sokerit koostuvat sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Tahna on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä.  Luonnollisuuden ansiosta käyttämämme sokeri ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita.

Sokeritahnoissa ei ole lisättyjä kemiallisia lisä – tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, vahaa tai turhia ainesosia. Käyttämämme sokerit ovat 100% vapaita parabeeneista, ureasta, sulfaateista ja petrokemian ainesosista.  Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä ja tahnat ovat täysin vegaanisia.

SOKERITAHNA EI RIKO IHOA

Alexandria Professional sokeritahna ei liimaudu eläviin ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat.

Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä, vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä.

Alexandria Professional sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sokeritahna on yksinkertaisesti miellyttävän haalea.

Sokeritahnan on myös helposti puhdistettavussa lämpöisellä vedellä.

EI KATKOA KARVOJA

Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta sitä ja lisäksi asiakas ei tunne epämukavuutta.

VOIDAAN POISTA MYÖS HYVIN LYHYTTÄ KARVAA

Sokerilla voidaan poistoo hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa. Hoitoon tultaessa on kuitenkin suositeltavaa, että karvoja ei olisi poistettu esimerkiksi sheivaamalla viimeiseen kahteen viikkoon.

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen.

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin iho saattaa tuntua kutiavalta ja siihen voi nousta näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tällaisille reaktioille.

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvojen sisäänkasvua. Kuorivien pesuhanskojen käyttö suihkussa 2-5 kertaa viikossa poistaa iholta kuolleen ihosolukon. Näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta.

Säännöllisellä kuorivien pesuhanskojen käytöllä sekä kosteutuksella saadaan eliminoitua mahdolliset sisäänkasvavat karvat.

Bikinialueelle hanskojen käyttö ei aina riitä ja varsinkin silloin pfb vanish auttaa tehokkaasti hoitamaan mahdolliset sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttamat ongelmat. Pfb vanish on tehokas roll-on seerumi, joka on kehitetty sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttamille iho-oireille. Tätä tuotetta voivat käyttää niin sokeroinnissa kävijät, kuin sheivaajatkin.

Tutustu tarkemmin tähän must have-tuotteeseen tuotesivuillamme.

Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille ja punaisille näppylöille.