Uusi tapa tehdä volyymiripset

Saammeko esitellä uuden ja nopeamman tavan tehdä volyymiripset. Tässä vallankumouksellisessa tekniissa hyödynnämme laadukkaita valmisviuhkoja. Niiden avulla on mahdollista luoda kestävät, tasalaatuiset ja täysin tavallisia volyymiripsiä muistuttavat ripset, mutta lähes puolet lyhyemmässä ajassa.

premade4 – kopio

Käyttämiämme valmisviuhkoja on lähes mahdotonta erottaa ammattilaisen tekemistä volyymiviuhkoista. Nämä viuhkat eivät ole käsintehtyjä paksumpia/painavampia, päinvastoin. Kuiduissa on käytetty materiaalina silkkiä, joka on ripsienpidennyksissä käytettävistä materiaaleista kaikkein kevyin vaihtoehto.

Näissä volyymiripsisä käytetyt ripset ovat siis valmiiksi viuhkana. Tämä onkin ainoa ero tavallisten ja PRE-MADE-FANS Volyymien välillä.
Käytettävät viuhkat on siis tehty etukäteen valmiiksi, eikä sitä tehdä ripsienpidennyksien asennus hetkellä, kuten tavallisissa volyymiripsissä. Tämä on myös selitys asennusajan puolittumiseen.

Useita hyötyjä

Jo palvelun testausvaiheessa huomattiin lukuisia hyötyjä tavallisiin volyymiripsiin verrattuna.

– Nopeus (laittoajan puolittuminen)
– Erinomainen ja jopa parantunut pysyvyys
– Tasalaatuisuus
– Ripsien keveys
– Edullisuus

Valmisviuhkoja on ollut markkinoilla (etenkin ulkomailla) jo pitkään, mutta Suomessa valikoima on pääsääntöisesti rajoittunut hyvin kömpelöihin malleihin. Saatavilla on ollut pääsääntöisesti paksua synteettistä minkkikuitua ja viukat on jo kertaalleen esiliimattu pitämään muotonsa. Käyttämämme valmisviuhkat ovat vasta hetki sitten saapuneet Suomeen ja materiaalina käytetään laadukkainta Korealaista silkkikuitua. Käyttämiämme valmisviuhkoja ei siis ole esiliimattu vaan viuhka on saatu pitämään muotonsa niin kutsutulla ”Heat-Bond” tekniikalla. Viuhka on siis asetettu pysymään muodossaan lämmön avulla. Näin ripsiin ei aiheudu turhaa painoa kahdesta liimasidoksesta.
Olemme testanneet valmisviuhkoja käytännössä jo pidemmän aikaa ja useilla hyvin erilaisilla ripsillä. Olemme olleet todella tyytyväisiä, samoin PRE-MADE-FANS ripsiin siirtyneet asiakkaamme.

Olen ollut todella tyytyväinen! Ripsien pysyvyys on ollut käsittämättömän hyvä ja huoltoaikojen puolittuminen on ehdoton plussa minulle. Testiryhmän asiakas